Reglement Streetrace Competitie Noord Oost

 

Reglement Streetracecompetitie Noord-Oost 2018
 

Daar het fenomeen Streetrace nog altijd in populariteit stijgt hebben de organisaties van 9 noordelijke streetrace organisaties besloten de handen ineen te slaan om te komen tot een noord-oost Nederlandse Streetracecompetitie. Deze competitie draagt de naam Streetracecompetitie Noord-Oost.

Hiermee wordt de deelnemers 8 prachtige evenementen geboden, met een mooie prijzenpot, die zich niet beperkt tot prijzen voor de top 3, 5, of 10.

Om deze competitie in goede banen te leiden is een kort regelement opgesteld:

 

  1. Voor wie?

De deelname aan het evenement geldt voor de categorieën die door het evenement worden aangeboden. De competitie is echter alleen voor de funklasse en de licentiehouders.

 

  1. Inschrijving

Er dient ingeschreven te worden per evenement. De startvolgorde van de eerste Streetrace wordt bepaald op volgorde van inschrijving. Bij alle volgende evenementen gaat de stand in de competitie voor. Alle bij-schrijvers worden op volgorde van inschrijving toegevoegd aan de startopstelling

 

  1. Stuurborden

Bij de eerste deelname dient een stuurbord aangeschaft te worden. De kosten voor dit stuurbord bedragen € 3,-. Het stuurbord dient gedurende de gehele competitie gebruikt te worden. Indien het stuurbord vergeten wordt, dan dient tegen een vergoeding van € 5,- een nieuw startnummer aangeschaft te worden.

 

  1. Puntentelling

De Streetracecompetitie Noord-Oost bestaat uit 9 wedstrijden. Per wedstrijd worden punten toegekend.

  • De drie slechtste resultaten zullen geschrapt worden in de telling.

 

  1. Kosten

Aan deelname aan de competitie zijn geen aanvullende kosten verbonden. Deelnemers betalen uitsluitend het inschrijfgeld van het evenement zelf. Eventueel aangevuld met huurkosten voor een Mylaps transponder en/of een dag licentie.

 

  1. Jury / tijdregistratie

Bij alle evenementen zal een KNWU jurylid aanwezig zijn. De tijdsregistratie zal geschieden middels het Mylaps systeem. Indien u niet in het bezit bent van een Mylaps transponder, dan dient u deze per evenement te huren. De tijdsregistratie zal tevens de competitiestand bijhouden. Over uitslagen en puntentelling kan uitsluitend schriftelijk gecommuniceerd worden met de competitieleiding.

 

 

 

Deelnemende competities:

Oldebroek

Ruinen

Nijeveen

Oosterwolde

Ruinerwold

Norg

Emmen

Franeker