Hoofdsponsor voor MTB-streetrace Ruinerwold

Posted on Updated on

In 2015 zijn velen van u al getuige geweest van een drietal prachtige wedstrijden tijdens MTB Streetrace Ruinerwold. Het was het debuutjaar van de MTB Streetrace in Ruinerwold. Een debuutjaar waarin de organisatie niet meteen groots uit wilde pakken, maar eerst de kat uit de boom wilde kijken. Een echte hoofdsponsor die het evenement ‘draagt’ was in dit debuutjaar dan ook niet nodig.

Reinders wielersport had echter al voor het eerste startschot klonk veel vertrouwen in het evenement en gaf aan graag benaderd te willen worden om in 2016 hoofdsponsor te worden.

In januari zijn er goede samenwerkingsafspraken gemaakt tussen het bestuur van de MTB Streetrace en de directie van Reinders Wielersport, welke samengevat zijn in een sponsorovereenkomst. Henk Reinders, namens Reinders Wielersport en Johnny Jonkers namens de MTB Streetrace Ruinerwold hebben het contract ondertekend en gaan er gezamenlijk een fantastisch evenement van maken.

Johnny Jonkers (MTB-streetrace team) - Henk Reinders (Reinders Wielersport)
Johnny Jonkers (MTB-streetrace team) – Henk Reinders (Reinders Wielersport)

 

Noteer de laatste maandag van juni maar alvast in uw agenda!